Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3308 van /home/jokkebro/domains/jokkebrok.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/jokkebro/domains/jokkebrok.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Werking voor 6- tot 12-jarigen

Een doorsnee dag in de 6-12-werking

07u30 – 08u30 De ochtendopvang gaat van start! Dit kost 1 euro. Het geld voor de opvang dient overhandigd te worden aan de animator die voor de opvang instaat. Dus niet in de envelop!

08u30 Alle kinderen zijn welkom op het plein! We beginnen de ochtend rustig. Zo geven we de kinderen de kans om afscheid te nemen van mama, papa, oma, ... Vervolgens kunnen ze hun envelop afgeven, hun rugzak wegleggen en hun vrienden ontmoeten voor een nieuwe speeldag!

09u00 We overdonderen de kinderen met een speelaanbod van formaat! De animatoren stellen hun activiteiten voor, de manussen staan paraat om allerhande speelmateriaal uit te lenen, het speelterrein wacht om erop gespeeld te worden!

12u00 Al dat spelen, daar krijg je honger van! Samen met de animatoren gaan de kinderen eten in de grote zaal. Iedereen heeft zijn boterhammen meegebracht! Daarnaast is er ook lekkere soep voor iedereen die wilt!

Als de kinderen thuis eten, kunnen ze om 12u opgehaald worden aan de poort. Ze worden ten laatste om 13u30 terug verwacht.

13u00 Fjoew, wat ‘n warme dag zeg! Ik heb zin in ... een ijsje!
Uw kind kan van een lekker ijsje smullen voor 50 cent, te stoppen in de envelop.

13u30 We hebben even kunnen uitblazen en er staat alweer een heuse speelnamiddag voor de boeg! Ook nu komen de animatoren weer andere activiteiten voorstellen! Wie zijn gading nergens in vindt, kan natuurlijk iets lenen bij het uitleenhok of gewoon gezellig kletsen, zonnebaden, klimmen, ravotten, wat je maar wilt ... op het speelterrein!

16u30 Half vijf? 't Is al vier uur geweest! Vieruurtje! Alle kids verzamelen op het betonplein en smikkelen en smakken van koek en drank of een gezond stuk fruit of een verfrissend ijsje.

16u55 De kinderen kunnen hun Speelpleinomslag afhalen op het betonplein.

17u00 ‘t Is gedaan! Schoenen gevonden? Knutselwerkje mee? Tot morgen!

17u00 – 18u00 De avondopvang gaat van start! Dit kost 1 euro. Het geld voor de opvang dient overhandigd te worden aan de animator die voor de opvang instaat. Dus niet in de envelop!