Corona

Update van 15/6/2020

Onze werking begint meer en meer vorm te krijgen en we zijn dan ook blij om jullie ook wat meer duidelijkheid te geven. We werken deze zomer met 1 bubbel kleuters en 3 bubbels van 6-12. Jammer genoeg kunnen we de tieners dit jaar geen plaats aanbieden. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen werken we dit jaar met voorinschrijvingen. Dit kan vanaf 24 juni met de link die onderaan deze pagina staat. Momenteel kan je enkel nog maar je profiel aanmaken.
Deze zomer zal er ook geen open speelpleindag of op de koffie zijn.
Hieronder sommen we nog enkele zaken op die belangrijk zijn voor de zomer, we vragen dan ook deze nog even door te nemen voor je je inschrijft.

  • Het speelplein opent zijn deuren op woensdag 1 juli.
  • Je kan je kind telkens inschrijven een week op voorhand, steeds vanaf woensdag.
  • Bij het inschrijven kies je voor een bubbel voor heel het gezin. Als je kinderen tot de kleuters en tot de 6-12 behoren, mag je ze uiteraard in de respectievelijke bubbels inschrijven. We raden ook aan om deze bubbel zo lang mogelijk aan te houden. Indien je bubbel volzet is, kan je je wel inschrijven in een andere bubbel.
  • Vanaf dit jaar in het mogelijk om via factuur te betalen. Hierbij zal je op het einde van de zomer een factuur ontvangen. Voor de personen die wensen cash te betalen zoals de voorbije jaren is dit nog steeds mogelijk.
  • We voorzien nog steeds opvang van 7u30 tot 8u30 en van 17u10 tot 18u. Indien je kind in de opvang blijft kost dit 1 euro. Als je met factuur werkt wordt dit verrekend op het einde van de zomer. Met cash dient die euro in de enveloppe gestoken te worden.
  • Kinderen die in een schakeljaar zitten van kleuters naar grote schrijven in volgens geboortejaar. Indien je toch specifiek bij de kleuters of bij de grote wil zitten kan je ons altijd contacteren.
  • We bieden ook nog steeds ijsjes aan. Deze kan je aanduiden op de omslag. Als je bij het inschrijven voor cash koos dan stop je 0.50 cent per ijsje in de enveloppe, koos je voor factuur wordt deze verrekend op het einde van de zomer.
  • Je kan je reservering annuleren tot zondag 23u59 voor de week van je reservering. Bij het laattijdig annuleren wordt de dag wel aangerekend.

Inschrijven kan op www.inschrijven.jokkebrok.be

Verdere details zullen we in de loop de volgende weken online plaatsen. Hou zeker deze pagina en onze facebookpagina in de gaten.

We zien jullie allemaal graag terug deze zomer!

Tot snel!

Het enthousiaste jokkebrokteam 🥳

Met speelse groeten,
Speelplein Jokkebrok