Nieuws

OPROEP

Hallo iedereen, op het speelplein gebeuren er al eens ongelukjes waarvoor we reserve kledij nodig hebben. Onze reserve kledij geraakt immers op. Wie kledij (t-shirts, onderbroekjes, broekjes) thuis heeft liggen maar niet meer nodig heeft, mag dit steeds komen brengen naar het speelplein.

Alvast bedankt!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

AANDACHT

We hebben niet alleen onze nieuwe coole t-shirts, we hebben ook nog steeds onze boterhammendozen die we verkopen. Dit in twee kleuren, ROOD en BLAUW. Voor een boterhammendoos is het €5. Er zal een blaadje aan de omslag komen om een boterhammendoos te bestellen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste ouder,

mogen wij jullie nog eens vragen om zeker vooraf in te schrijven om naar het speelplein te komen? We merken dat dit niet altijd gebeurt en dit is zeker essentieel.
Inschrijven kan via onze site: inschrijven.jokkebrok.be

We willen jullie er ook nog eens op wijzen dat het belangrijk is om afstand te houden aan de poort.

Alvast bedankt
... See MoreSee Less

View on Facebook

BUBBEL GEEL

Bubbel geel zal nu donderdag (9/7) vuile spelletjes spelen we vragen hiervoor reserve kledij mee te geven en eventueel ook een handdoek!
... See MoreSee Less

View on Facebook

De eerste week is voorbij gevlogen, week twee staat alweer voor de deur. Morgen is het de eer aan bubbel groen om naar het sportcentrum te gaan. Verzamelen gebeurt op het speelplein (Jokkebrok) zelf!
Tot morgen en laten we er weer een fantastische week van maken met zen allen!
... See MoreSee Less

View on Facebook