Nieuws

Coronanieuwsflits:
Beste kindjes en ouders. Het is eindelijk beslist! We mogen deze zomer open. Mits natuurlijk enkele maatregelen. Onze speelpleinzomer zal anders dan anders zijn, maar nog steeds onvergetelijk (op diverse vlakken dan).

We waren de veiligheidsraad al wat voor en hadden reeds een werkgroep corona opgericht en gingen op zoek naar diverse mogelijkheden en scenario's.
Komende week komen we samen met de BKO, jeugddienst en verantwoordelijken van de gemeente van Bredene om te bespreken hoe de zomer voor de jeugd in Bredene optimaal kan plaats nemen.

We zullen komende weken veel communiceren via Facebook om de nieuwe maatregelen door te geven en hoe we hierin te werk zullen gaan. Binnenkort dus meer nieuws! Heb je de veiligheidsraad gemist dan kan je in onderstaande de link naar de ambassade al enkele maatregelen opsnuiven, maar liefst met mondmasker dan 😉
Tot deze zomer speelplein Jokkebrok ☀️☀️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het was vandaag normaal gezien Buitenspeeldag, jammer genoeg zitten we nu vooral naar buiten te staren... MAAR dat betekent niet dat je het binnen niet Jokketastisch kan maken! Je kan misschien niet naar het strand maar je kan er wel zelf eentje knutselen!

#zonzeewc #strandaanhuis
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu de maatregelen tot 3 mei blijven gelden, dacht ik dat het wel eens tijd was om eens een kaartje te schrijven aan al mijn jokkebrokvrienden die ik nu niet kan zien! Schrijf je ook een kaartje?
#quarantaineknutselen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu iedereen wc-papier heeft ingeslagen, is het tijd om die lege wc-rollen te gebruiken! En wat is er nu toffer dan je eigen dierentuin maken! Dan moet je deze zomer ook niet meer naar de echte versie gaan kijken en heb je nog meer tijd om naar het speelplein te komen (dieren toegelaten) 😉
Laten jullie jullie mooie creaties zien?
#quarantaineknutselen
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Speelplein Jokkebrok

Waarom een saaie zomer beleven als je een JOKKEBROKZOMER kan hebben?! Zelfs Drake wil animator worden 😉 Meer info op www.Jokkebrok.be of stuur een mail naar info@jokkebrok.be!
#komuitjekotdezezomer
... See MoreSee Less

View on Facebook