Zomer 2018

Een nieuwe Speelpleinzomer is in aantocht! Hieronder vind je alvast de belangrijkste informatie:
Voor wie ?
De werking staat open voor alle kinderen en jongeren van 3 tot en met 14 jaar.
• Kleuters zijn welkom op het speelplein vanaf de dag dat ze 3 jaar zijn en zindelijk.
• De grote: geboortejaren 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012 (6- tot 12-jarigen)
• Tieners: geboortejaren 2004 en 2005 (13- en 14-jarigen)
Wanneer ?
Jokkebrok opent elke weekdag de deuren van 2 juli tot 14 augustus. Er is geen werking op zaterdag, zondag. Elke speelpleindag is er werking van 9 tot 17 uur. Het is mogelijk om de eigen lunchpakket op het speelplein op te eten. Wie thuis eet mag het plein verlaten om 12 uur en wordt terug verwacht om 13u30. U kan eveneens voor een halve dag inschrijven. Ook dit jaar is er weer ‘opvang’ voorzien: ’s morgens vanaf 7u30 en ’s avonds tot 18 uur.
Hoe neem je deel ?
Aan het begin van elke zomer nodigt Jokkebrok iedereen uit op de ‘Openspeelpleindag’. Deze vindt plaats op 1 juli 2018. Vanaf 14 tot 17 uur zijn alle kinderen en ouders van harte welkom. Nadat de kinderen werden ingeschreven kunnen ze zich al even uitleven op het speelterrein en kennismaken met de speelbegeleiders die voor enkele randactiviteiten zorgen. Deze kindernamiddag/inschrijvingsdag vermijdt een lange rij wachtenden op de eerste speelpleindag en geeft u en uw kind(eren) de kans om al even een kijkje te nemen op het speelplein.
U kan uw kind ook nog steeds inschrijven op de eerste dag dat uw kind naar het speelplein komt.

Foto's zomer 2017

Beste ouders, kinderen, animatoren,

De foto's van zomer 2017 vind je bij de albums van onze facebook "Speelplein Jokkebrok"

Veel kijkplezier

Zomer 2017

Deze zomer verwelkomen we dolenthousiast alle speelvogels van 3 tot en met 14 jaar (geboortejaar 2003) op elke weekdag van maandag 3 juli tot en met vrijdag 11 augustus! Er is geen werking op vrijdag 21 juli.

Open Speelpleindag = Zondag 2 juli

Graag nodigen we iedereen uit op onze 'OPENSPEELPLEINDAG' op zondag 2 juli van 14u tot 17u. Tijdens deze namiddag kunt u kennis maken met onze speelpleinwerking én tegelijk je kind(eren) inschrijven. We voorzien animatie, spelletjes en uiteraard kunt u als ouder ook iets drinken aan onze bar.
In alle lagere scholen van Bredene wordt onze speelpleinfolder rondgedeeld met het inschrijvingsstrookje. Wie geen speelpleinfolder heeft ontvangen kan wel een inschrijvingsstrookje downloaden en dit meebrengen. Zo kan alles vlot in orde gebracht worden. Tot op onze Open Speelpleindag!!

Inschrijven

Inschrijven kan op de Open Speelpleindag op zondag 2 juli vanaf 14u. Na deze éénmalige inschrijving kan uw kind elke dag bij ons komen spelen. Wij hanteren geen wachtlijsten. Er moet dus niet elke dag afzonderlijk ingeschreven worden. De dag zelf kan er beslist worden of ze komen spelen of niet.

Ook tijdens de zomerwerking kunt u uw kind op eender welke dag inschrijven. Op voorhand inschrijven is dus zeker niet verplicht. Dit kan zelfs ‘s ochtends op de dag zelf! Om de wachtrij ‘s ochtends aan de bureau te beperken, bieden we u de mogelijkheid om het inschrijvingsstrookje (voor 3 tot 14 jaar) uit te printen en alvast in te vullen. Zo helpt u de zaken vlotter verlopen. In de bureau een invulstrookje krijgen blijft wel mogelijk.

Pagina's

Abonneren op Speelplein Jokkebrok RSS