Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3308 van /home/jokkebro/domains/jokkebrok.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/jokkebro/domains/jokkebrok.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Tienerwerking (2017)

De Tienerwerking breidt uit!
Sinds 2016 kunnen tieners elke dag naar het speelplein komen.
's Ochtends zal er een aparte activiteit zijn specifiek voor de tieners en ’s middags zullen de tieners kunnen aansluiten bij het aanbod van de 6-12 jarigen. Zo krijgen ze een goede mix tussen enerzijds activiteiten op hun niveau en anderzijds het vrije aanbod waar wij op het speelplein zo’n fan van zijn.

Voor wie?
Tieners, geboortejaar 2004 en 2003.

Wanneer?
Van 3 juli tot 11 augustus 2017. Niet op 21 juli.

Prijzen?
Per dag € 5,00
Prijs is inclusief:
-vieruurtje
-soep voor wie blijft eten
-begeleiding door gebrevetteerde animatoren

Inschrijven?
Tijdens de Open Speelpleindag of op de eerste dag dat u naar het speelplein komt. Als u naast uw tiener nog kinderen heeft op het speelplein dan wordt de (enige) omslag meegegeven aan het oudste kind van het gezin, namelijk de tiener.

Om de wachtrij ‘s ochtends aan de bureau te beperken, bieden we u de mogelijkheid om het inschrijvingsstrookje uit te printen en alvast in te vullen. Zo helpt u de zaken vlotter verlopen. In de bureau een invulstrookje krijgen blijft wel mogelijk.

Download inschrijvingsstrookje (rechts klikken, opslaan als...)

Waar?
Speelplein Jokkebrok
Breendonklaan 2a
8450 Bredene