Animator

UPDATE! Door de corona-maatregelen kunnen deze zomer wat dingen veranderd zijn, bekijk even de pagina Corona om de laatste updates te lezen.

Wat is nu eigenlijk een animator? Eerst en vooral moet je dit jaar 16 of ouder worden! Daarnaast ben je een geboren speelbeest. Ravotten, quizzen, creatief knutselen, kampen bouwen, en verkleden staan bij ons centraal. EN NOG VEEL MEER! We zijn geen opvang, maar een knotsgek, superdeluxe speelparadijs. Het accent ligt op FUN en SPELEN.

Elke dag stel je met zijn tweetjes een knallende activiteit voor. Een in de voormiddag en een in de namiddag. Na je activiteit kan je een nieuw spel beginnen of je verkleden in een heks/panda/dinosaurus/boom/worm/… Wat je ook wil!

Natuurlijk verwachten we niet dat jullie dit allemaal voor niets doen. Aangezien op het speelplein staan zaaaaalig vrijwilligerswerk is verdienen jullie ook een vrijwilligersvergoeding van 30 euro/dag (met animatorenattest) of 20 euro/dag (zonder animatorenattest).

Sinds kort kan je bij ons ook jobstudent zijn! Nu zijn er wel enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen voor je jobstudent kan worden bij ons.

  • Minstens 2 jaar bij Jokkebrok staan als vrijwilliger met minstens 25 gepresteerde dagen of andere relevante ervaring.
  • Een engagement van minstens 2 volle weken (10 dagen) tijdens de zomer.
  • 17 jaar of ouder zijn
  • beschikken over een animatorenattest of een opleiding volgen met minstens 60 uur pedagogische vakken.

Daarnaast organiseren we ook elke donderdag (tijdens de zomer) en 3 keer in het jaar een animatorenontspanning. Dan eten we samen op het plein en spelen daarna een spel die andere animatoren in elkaar hebben gestoken. Van hardcore cluedo tot een gezellig kampvuur, een toffe tijd gegarandeerd!

Dus wil je je helemaal verdiepen in de wondere wereld van de Jokkebrokkinderen? Stuur even een berichtje naar info@jokkebrok.be en dan nodigen we jullie graag uit in het begin van de zomer/eind Juni voor onze startdag! Hier vertellen we je alles over het speelplein en leer je ook de andere zotjes uit het team kennen.
Nog geen animator attest? Snel even naar Stagiair!
Ben je nog net geen 16? Kijk dan even bij Manus

Categories:

Animator worden