Manus

UPDATE! Door de corona-maatregelen kunnen deze zomer wat dingen veranderd zijn, bekijk even de pagina Corona om de laatste updates te lezen.

Een MAWATTE?! Jaja, een manus! Word je dit jaar 15? Dan is dit de ideale kans om toch al eens te proeven van wat er allemaal op het speelplein gebeurt. Na je jaar als manus kan je dan kiezen of je je animatorattest wil halen.

Als manus help je actief mee aan het gebeuren op het speelplein. Toch heb je andere taken dan de animatoren. Meestal sta je aan het uitleenhok om speelmateriaal uit te lenen aan de kinderen MAAR ook hier mag je helemaal losgaan! Wil je je verkleden, roze olifantjes schilderen of 10 uur lang tikkertje spelen met de kinderen? Waarom niet! Daarnaast help je ook mee met de kleutertjes, ben je chief in command bij de ijsjes en ben je ons helpend handje waar we het nodig hebben. Je zal je dus zeker niet vervelen.

Aangezien je toch wat werk verzet in die uren dat je op het speelplein staat betalen we je 15 euro/dag. Een aardig zakcentje! Daarnaast organiseren we ook elke donderdag (tijdens de zomer) en 3 keer in het jaar een animatorenontspanning. Dan eten we samen op het plein en spelen daarna een spel die andere animatoren in elkaar hebben gestoken. Van hardcore cluedo tot een gezellig kampvuur, gezelligheid gegarandeerd!

Zeg je JA tegen een zomer vol plezier en nieuwe vrienden? Stuur dan een berichtje naar info@jokkebrok.be en wij nodigen je uit naar onze startdag in het begin van de zomer (eind Juni). Hier kom je alles te weten over het plein en leer je alle andere fantastische mensen kennen!

psst! Ben je al 16 of ouder? Kijk eerst eens bij Stagiair voor meer info over cursussen en de stageperiode. Heb je al je attest? Kijk dan eens bij Animator!

Categories:

Animator worden