6-12

UPDATE! Door de corona-maatregelen kunnen deze zomer wat dingen veranderd zijn, bekijk even de pagina Corona om de laatste updates te lezen.

Eén van onze grootste groepen zijn natuurlijk de 6 tot 12-jarigen. De meest knotsgekke animatoren staan elke dag paraat om de kinderen mee te trekken in geweldige avonturen. Naast alle activiteiten die de animatoren hebben bedacht kunnen de kinderen er ook altijd voor kiezen om vrij te spelen.

Naast het groot plein hebben ze ook een knutsellokaal, zandbak en betonplein ter beschikking. s’Middags eten ze hun boterhammetjes ofwel op het groot plein (samen met het zonnetje) of in de grote zaal (als er regen neer druppelt). Door de kinderen in 1 groep te steken, kunnen ze heel de dag door met hun broertjes, zusjes, neven of nichten spelen.

Woensdag is de vaste zwemdag bij de grote. Er gaat een groep in de voormiddag en in de namiddag. De kinderen beslissen zelf met welke groep ze willen meegaan. Kinderen die op het plein blijven, krijgen natuurlijk nog steeds supertoffe activiteiten voorgeschoteld.

Is uw kind nog jonger dan 6 jaar? Neem even een kijkje bij de Kleuterwerking!
Of is hij/zij ouder dan 12? Dan stellen we u de Tienerwerking voor!

Aandachtspunten

 • Doe uw kind kleren aan die vies en vuil mogen worden.
 • Bij heel warm weer worden er voor waterspelletjes gezorgd, zwemkledij is dan een must!
 • We smeren de kinderen elke dag meerdere keren in met zonnecrème, toch is een zonnehoed of pet aan te raden.
 • rond 16u30 krijgen de kinderen een koekje, een drankje, een ijsje of een stuk fruit. Eigen drank en koekjes mogen ze ook zeker meenemen!

Dagverloop

7u30 – 8u30: ochtendopvang! Dit kost 1 euro per kind, deze dient overhandigd te worden aan de animator die overzicht houdt.

8u30: Het speelplein is geopend! Vergeet je Speelomslag niet in de brievenbus te gooien en je rugzak in de grote zaal te zetten. Daarna mag je lekker gaan spelen op het groot plein!

9u10: Wie zijn al die gekke verklede mensen?! De animatoren beginnen met de voorstelling van de activiteiten. Wat gaan we vandaag doen?

12u: Tijd voor die lekkere boterhammetjes! Er is ook lekkere soep voor wie wil. Kinderen die thuis eten kunnen nu opgehaald worden aan de poort. Ze worden ten laatste om 13u30 terug verwacht.

13u: IJSJES OP EEN STOK! Kinderen die voor een ijsje hebben betaald kunnen deze gaan ophalen

13u30: MA HUUUH? WAT DOET DE PRINS VAN TJAMIJAMI HIER?! Jaaja, we gaan weer van start met nieuwe activiteiten!

16u25: Amai! Wat vliegt de dag hier voorbij! Eerst nog even smullen van een heerlijk koekje, fruitje, drankje of ijsje!

16u55: De kinderen krijgen hun Speelpleinomslag mee.

17u: ’t Is gedaan! We kunnen niet wachten om mama en papa te vertellen over alles dat we hier hebben gemaakt, gezien en gedaan!

17u – 18u: De avondopvang begint! Dit kost 1 euro per kind en dient gegeven te worden aan de animator die overzicht houdt.

Nog handige informatie

<

p style=”text-align: center;”>Inschrijvingen en Prijzen
Reglement en Privacy
Papier Hier!
Veelgestelde Vragen

Categories:

Ouders

2 reacties

 • Lyndsay Ryssen

  juni 8, 202011:38 am

  Hallo,

  Moet ik langskomen om haar in te schrijven .. het is de eerste keer dat mijn dochter zou komen. En de werking met envelop in het busje kennen we ook niet … groetjes Lyndsay

  • admin

   juni 14, 20202:00 pm

   Hallo Lyndsay,
   Deze zomer werken we met online inschrijvingen. Je kan nu al een profiel aanmaken op het tabblad Corona, maar voor effectief in te schrijven ga je moeten wachten tot 24 juni. Verder vragen we je om op de eerste dag dat je kind komt een enveloppe in de brievenbus te steken die bij de ingang staat met het formulier dat je op de inschrijvingswebsite vindt. ’s Avonds krijgt je kind dan een enveloppe van ons mee die elke dag in de brievenbus gegooid moet worden om de aanwezigheid te registreren. Voor verdere vragen mag u altijd mailen naar info@jokkebrok.be of ons contacteren via facebook.
   Speelse groeten, Jokkebrok!