Inschrijvingen en Prijzen

UPDATE! Door de corona-maatregelen kunnen deze zomer wat dingen veranderd zijn, bekijk even de pagina Corona om de laatste updates te lezen.

Inschrijven kan vanaf de Open Speelpleindag. Tijdens de zomerwerking kan je je kind nog elke dag inschrijven. Op voorhand inschrijven is dus zeker niet verplicht! Om de wachtrij s’ochtends aan de bureau te beperken, geven we ook de mogelijkheid om het inschrijvingsstrookje af te printen en op voorhand in te vullen. Natuurlijk blijft het mogelijk om een inschrijvingsstrookje s’ochtends in de bureau te krijgen.

Inschrijvingsstrook

De inschrijving is eenmalig, daarna kan je kind elke dag bij ons komen spelen. Je mag zelfs de dag zelf beslissen of je komt of niet! We vragen ook om een kopie van het identiteitsbewijs mee te geven bij de inschrijving of in de omslag te steken bij de eerstvolgende speelpleindag. Dit om beter te kunnen inzetten op de professionaliteit van de inschrijvingen en op de fiscale attesten.Voor meer info over de privacy op jokkebrok kan je altijd eens een kijkje nemen op Reglement en Privacy.

Prijzen:3- tot 14-jarigen                     

eerste kindtweede kind
prijs per (halve) dag5 euro4 euro
prijs per week22.50 euro18.50 euro

Nog handige informatie

Reglement en Privacy
Papier Hier!
Veelgestelde Vragen

Categories:

Ouders

2 reacties

 • Katiana

  januari 22, 20207:31 am

  Hallo kan je als Oostende naar de jokkebrok komen of is het juist voor mensen die in Bredene wonen Mvg katiana

  • admin

   februari 14, 20209:15 pm

   Hey Katiana!
   Als je in Oostende woont kan je zeker naar Jokkebrok komen! Wij zijn open voor alle kinderen 🙂
   Speelse groeten,
   Eden