Reserveren Open Speelpleindag

Dit jaar organiseren we weer een Openspeelpleindag op 3O juni vanaf 15u! Maaar het zal er iets anders uitzien dan de andere jaren

Wat kan je precies doen op deze (hopelijk) zonnige dag?
We willen jullie de kans bieden om voor de officiƫle opening van het speelplein al de speelpleinenveloppe te komen halen. Daarna kunnen jullie een rondleiding krijgen door het speelplein om te kijken hoe we de bubbels verdelen en hoe het speelplein eruit zal zien.
Jammer genoeg kunnen we geen spelletjes voorzien zoals andere jaren.

Hoe schrijf je je in?
Heel simpel! Maak eerst een account aan op inschrijven.jokkebrok.be. Hier kan je al een gezin aanmaken. Op die site ga je ook de fiche “Mijn eerste speelpleindag” terugvinden. Deze druk je af, vul je in en neem je mee naar de Open Speelpleindag op 30 juni.
Om de Open Speelpleindag zo coronaproof mogelijk te laten verlopen vragen we dat je je op voorhand inschrijft via deze link: reserveren Open Speelpleindag.
Hier duid je aan in welk halfuur je gaat aankomen.
LET OP! Je mag dus tussen de twee uren aankomen. Als je bijvoorbeeld reserveert voor het tijdsslot 15u-15u30 mag je tussen deze twee tijden aankomen. Om 15u08, 15u14 en 15u28 mag je dus ook aankomen, hiermee hopen we iedereen optimaal te verspreiden

Hieronder kan je een tabel vinden met welke tijden al druk bezocht worden en welke rustiger zijn.

Hopelijk zien we je dan!
Speelplein Jokkebrok