Stagiair

UPDATE! Door de corona-maatregelen kunnen deze zomer wat dingen veranderd zijn, bekijk even de pagina Corona om de laatste updates te lezen.

Om optimaal voorbereid te zijn op je eerste dag/week/zomer speelplein raden we je aan om een cursus te volgen. Op de cursus leer je uitdagende activiteiten in elkaar te steken , creatieve spinsels te creƫren met knutsel- en bouwmateriaal, hoe om te gaan met kinderen en zoveel meer. Meerdere animatoren volgen zelfs een tweede of derde cursus om nog meer bij te leren. Op de website van de VDS vind je alle informatie terug! Stagiairs die van een andere vereniging cursus hebben gekregen zijn natuurlijk ook even welkom!

Na je cursus kan je eindelijk beginnen aan de stageperiode van 10 dagen op een speelplein. Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren animator om alle kneepjes van het vak te leren. Van activiteiten voorbereiden tot verkleedkleren rond je heen wikkelen, je begeleider staat je met raad en daad bij. Na een succesvolle stage ben je officieel animator in het jeugdwerk!

Tijdens je stageperiode verdien je 25 euro/dag, nadat deze is afgelopen krijg je een loonsverhoging tot 30 euro/dag! Daarnaast organiseren we ook elke donderdag (tijdens de zomer) en 3 keer in het jaar een animatorenontspanning. Dan eten we samen op het plein en spelen daarna een spel die andere animatoren in elkaar hebben gestoken. Van hardcore Cluedo tot een gezellig kampvuur, gezelligheid gegarandeerd!
Heb je interesse om bij ons stage te lopen? Stuur dan een mail naar info@jokkebrok.be en je krijgt een mailtje terug met een uitnodiging voor de Startdag eind Juni. Hier ontmoet je alle andere animatoren en krijg je een hele hoop informatie over het speelplein zelf.

Ben je nog geen 16? Kijk dan eens bij Manus voor een eerste kennismaking van het speelplein. Heb je al je attest? Haast je dan snel naar Animator!

Handige Links

Cursus VDS
Terugbetaling in Bredene
Terugbetaling in Oostende

Categories:

Animator worden