Skip to main content

6-12

Onze grootste groep is natuurlijk de 6 tot 12-jarigen. De meest knotsgekke animatoren staan elke dag paraat om de kinderen mee te trekken in geweldige avonturen. Naast alle activiteiten die de animatoren hebben bedacht kunnen de kinderen er ook altijd voor kiezen om vrij te spelen.

Naast het groot plein hebben ze ook een knutsellokaal, zandbak en betonplein ter beschikking. 's Middags eten ze hun boterhammetjes ofwel op het groot plein (samen met het zonnetje) of in de grote zaal (als het regent). Door de kinderen in 1 groep te steken, kunnen ze heel de dag door met hun broertjes, zusjes, neven, nichtjes en vrienden spelen.

De 6-12 jarigen gaan zwemmen op een vaste dag. Er gaat een groep in de voormiddag en in de namiddag. De kinderen beslissen zelf met welke groep ze willen meegaan. Kinderen die op het plein blijven, krijgen natuurlijk nog steeds supertoffe activiteiten voorgeschoteld.
Aandachtspunten
  • Doe uw kind kleren aan die vies en vuil mogen worden.
  • Bij heel warm weer wordt er voor waterspelletjes gezorgd, zwemkledij is dan een must!
  • We smeren de kinderen elke dag meerdere keren in met zonnecrème, toch is een zonnehoed of pet aan te raden.
  • Rond 16u30 krijgen de kinderen een koekje, een drankje, een ijsje of een stuk fruit. Eigen drank, fruit en koekje mogen ze ook zeker meenemen!
Dagverloop
7u30 – 8u30: ochtendopvang! Dit kost 1 euro per kind.

8u30: Het speelplein is geopend! Vergeet je speelpleinomslag niet in de brievenbus te gooien en je rugzak in de grote zaal te zetten. Daarna mag je lekker gaan spelen op het groot plein!

9u10: Wie zijn al die gekke verklede mensen?! De animatoren beginnen met de voorstelling van de activiteiten. Wat gaan we vandaag doen?

12u: Tijd voor die lekkere boterhammetjes! Er is ook lekkere soep voor wie wil. Kinderen die thuis eten kunnen nu opgehaald worden aan de poort. Ze worden ten laatste om 13u30 terug verwacht.

13u: IJSJES OP EEN STOK! Kinderen die voor een ijsje hebben betaald kunnen deze gaan ophalen.

13u30: MA HUUUH? WAT DOET DE PRINS VAN TJAMIJAMI HIER?! Jaaja, we gaan weer van start met nieuwe activiteiten!

16u25: Amai! Wat vliegt de dag hier voorbij! Eerst nog even smullen van een heerlijk koekje, fruitje, drankje of ijsje!

16u55: De kinderen krijgen hun speelpleinomslag mee.

17u: ’t Is gedaan! We kunnen niet wachten om mama en papa te vertellen over alles dat we hier hebben gemaakt, gezien en gedaan!

17u15 – 18u: De avondopvang begint! Dit kost 1 euro per kind.