Skip to main content

Papier? Hier!

Fiscaal attest

Wat kan ik doen met dit attest?
Met dit attest kun je betaalde bedragen voor de speelpleinwerking inbrengen in je personenbelasting. Let op, enkel de dagprijs wordt hier in rekening gebracht. Extra's zoals ijsjes en/of uitstap worden niet meegerekend.

Hoe krijg ik dit attest?
Sinds inkomstenjaar 2022 zijn wij als speelpleinwerking verplicht gebruik te maken van een modelattest. Dit attest kunnen wij genereren via belcotax-on-web. 
Om het attest automatisch te laten koppelen met uw e-box vragen wij volgende gegevens:
    - rijksregisternummer voogd die het kind fiscaal ten laste heeft
    - rijksregisternummer en geboortedatum kind
    - postcode officiële woonplaats van voogd en kind.
Alle bovenstaande gegevens kunt u doorgeven via het registratieformulier. 
Hebt u alle bovenstaande gegevens doorgegeven en is uw factuur betaald? U hoeft verder niks te doen! Wij zorgen dat alles in orde komt.

Wat met fiscaal co-ouderschap?
Hebt u fiscaal co-ouderschap en komt het kind bij beide ouders naar het speelplein? Zorg er dan zeker voor dat we van beide ouders bovenstaande gegevens doorkrijgen en dat u tijdens de zomer elk een speelpleinomslag gebruikt.
Indien u slechts één speelpleinomslag gebruikt zal dit resulteren in één factuur en dus ook één fiscaal attest op naam van de ingeschreven voogd.

Wanneer kan ik mijn attest verwachten?
Vanaf februari/maart kunnen wij alle gegevens van het voorgaande inkomstenjaar doorgeven. De attesten worden automatisch gegenereerd en gekoppeld aan uw eigen e-box.

Krijgt/vind u toch uw attest niet online? Neem dan zeker contact op met ons via info@jokkebrok.be.

Terugbetaling mutualiteit

Hoe helpt de mutualiteit?

Bij heel wat mutualiteiten kan je je inschrijvingsgeld deels terugkrijgen


We helpen je graag een handje. Hier vind je voor enkele mutualiteiten het aanvraagformulier voor tussenkomsten bij deelname aan de speelpleinwerking:

→ Breng bovenstaand aanvraagformulier afgedrukt binnen in de bureau of in de omslag op de laatste speelpleindag van uw kind(eren). Wij bezorgen u deze 's avonds ingevuld terug.