Skip to main content

Manus

Een MAWATTE?! Jaja, een manus! Ben je 15? Dan is dit de ideale kans om toch al eens te proeven van wat er allemaal op het speelplein gebeurt. Na je jaar als manus kan je dan kiezen of je je animatorattest wil halen.

Als manus help je actief mee aan het gebeuren op het speelplein. Toch heb je andere taken dan de animatoren. Meestal sta je aan het uitleenhok om speelmateriaal uit te lenen aan de kinderen MAAR ook hier mag je helemaal losgaan! Wil je je verkleden, roze olifantjes schilderen of 8 uur lang tikkertje spelen met de kinderen? Waarom niet! Daarnaast help je ook mee met de kleuters of 6-12 jarigen, ben je chief in command bij de ijsjes en ben je ons helpend handje waar we het nodig hebben. Je zal je dus zeker niet vervelen.

Aangezien je toch wat werk verzet in die uren dat je op het speelplein staat betalen we je 20 euro/dag vrijwilligersvergoeding. Een aardig zakcentje! 

Daarnaast organiseren we ook elke donderdag (tijdens de zomer) en 3 keer in het jaar een animatorenontspanning. Dan eten we samen op het plein en spelen daarna een spel die andere animatoren in elkaar hebben gestoken. Van hardcore cluedo tot een gezellig kampvuur, gezelligheid gegarandeerd!

Zeg je JA tegen een zomer vol plezier en nieuwe vrienden? Stuur een mailtje naar info@jokkebrok.be en dan nodigen we je uit voor een M&M (Mini talk, Maxi pret). Dit is een kennismakingsgesprek met twee stuurgroepleden, waarin ze zich voorstellen, enkele vragen stellen en waar jij jouw verwachtingen en vragen kunt delen. Het is de perfecte gelegenheid om een eerste indruk te krijgen van wat je kunt verwachten bij Jokkebrok. Daarna volgt nog een startdag in het begin van de zomer/eind juni! Hier vertellen we je alles over het speelplein en ontmoet je ook de andere animatoren. Dit is de ideale manier om je meteen onder te dompelen in de wondere wereld van Jokkebrok.