Skip to main content

Reglement en privacy

Reglement

Om alles gemoedelijk te laten verlopen en misverstanden te vermijden hebben we een huishoudelijk reglement opgesteld. Hierin staat wat we doen als uw kind ziek wordt en wat we liever niet hebben dat uw kind meeneemt naar het speelplein en veel meer! Het even doorlezen is zeker een aanrader!Anti-pest beleid

Hier bij Jokkebrok gaan we voor fun, fun, fun! Maar er is één ding dat we absoluut niet cool vinden: pesten. Dus wat is ons antipestbeleid? Het is eigenlijk heel simpel: we accepteren het gewoon niet. Waarom niet? Omdat we geloven dat iedereen het recht heeft om zich veilig en gelukkig te voelen. Dus laten we samenwerken om een omgeving te creëren waarin iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Geen ruimte voor pesten hier - alleen ruimte voor vriendschap en plezier!


Privacy

Als speelplein zijn we ook bezig met de nieuwe privacywetgevingen. Als organisatie die bezig is met kinderen en jongeren is dit voor ons heel belangrijk. Daarom geven we graag een gedetailleerd beleid van wat u van ons kan verwachten mee in onderstaande link.