Skip to main content

Animator

Wat is nu eigenlijk een animator? Eerst en vooral moet je dit jaar 16 of ouder worden! Daarnaast ben je een geboren speelbeest. Ravotten, quizzen, creatief knutselen, kampen bouwen, en verkleden staan bij ons centraal. EN NOG VEEL MEER! We zijn geen opvang, maar een knotsgek, superdeluxe speelparadijs. Het accent ligt op FUN en SPELENElke dag stel je met zijn tweetjes een knallende activiteit voor. Eén in de voormiddag en één in de namiddag. Na je activiteit kan je een nieuw spel beginnen of je verkleden in een heks/panda/dinosaurus/boom/worm/… wat je maar wilt!

Natuurlijk verwachten we niet dat je dit allemaal voor niets doet. Aangezien op het speelplein staan zaaalig vrijwilligerswerk is, verdien je een vrijwilligersvergoeding van 40 euro/dag (met animatorenattest) of 25 euro/dag (zonder animatorenattest).

Sinds kort kan je bij ons ook jobstudent zijn! Nu zijn er wel enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen om jobstudent bij ons te worden.

  • Minstens 1 jaar op Jokkebrok gestaan als vrijwilliger met minstens 20 gepresteerde dagen of andere relevante ervaring.
  • Een engagement van minstens 2 volle weken (10 dagen) tijdens de zomer.
  • 17 jaar of ouder zijn.
  • Beschikken over een animatorenattest of een opleiding volgen met minstens 60 uur pedagogische vakken.

 


Daarnaast organiseren we ook elke donderdag (tijdens de zomer) en 3 keer in het jaar een animatorenontspanning. Dan eten we samen op het plein en spelen daarna een spel die andere animatoren in elkaar hebben gestoken. Van hardcore cluedo tot een gezellig kampvuur, een toffe tijd gegarandeerd!

Zeg je JA tegen een zomer vol plezier en nieuwe vrienden? Stuur een mailtje naar info@jokkebrok.been dan nodigen we je uit voor een M&M (Mini talk, Maxi pret). Dit is een kennismakingsgesprek met twee stuurgroepleden, waarin ze zich voorstellen, enkele vragen stellen en waar jij jouw verwachtingen en vragen kunt delen. Het is de perfecte gelegenheid om een eerste indruk te krijgen van wat je kunt verwachten bij Jokkebrok.

Daarna volgt nog een startdag in het begin van de zomer/eind juni! Hier vertellen we je alles over het speelplein en ontmoet je ook de andere animatoren. Dit is de ideale manier om je meteen onder te dompelen in de wondere wereld van Jokkebrok.